Lirik Lagu Satru 1

- Kamis, 13 Oktober 2022 | 16:07 WIB
Lirik lagu satru 1 (youtube.com/Denny Caknan)
Lirik lagu satru 1 (youtube.com/Denny Caknan)

Lagu satru 1 diciptakan dan dinyanyikan oleh Denny Caknan. Lagu satru 1 dinyanyikan Denny Caknan berduet dengan Happy Asmara.

Berikut lirik lagu satru 1:

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem-ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu

Gusti, kulo pun manut dalane
Mung Jenengan sing ngatur critane
Sing jelas, aku mikir ke depane
Opo bakal hubungan satru sak teruse?

Baca Juga: Lirik Lagu Apuse Dan Terjemahannya

Tulung percoyo, aku sayang awakmu
Buktine sampeyan nglirik liyane
Sumpah, ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas, iso ku meneng, ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku
Iki nggur mung salah pahamku

Ha-ah-oh-hm
Satru hubungan mung salah pahammu
Sampean kudu ngerteni, aku cemburu

Baca Juga: Lirik Lagu Yalal Waton Karya KH Wahab Chasbullah

Gusti, kulo pun manut dalane
Mung Jenengan sing ngatur critane
Ho-wo-oh, sing jelas, aku mikir ke depane
Opo bakal hubungan satru sak teruse?

Tulung percoyo, aku sayang awakmu
Buktine sampeyan nglirik liyane
Sumpah, ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas, iso ku meneng, ngejeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku
Iki nggur mung salah pahamku

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu

Editor: Dimas Anugerah Wicaksono

Tags

Artikel Terkait

Terkini

X