• Senin, 26 September 2022

Lirik Lagu Jang - Oon B

- Selasa, 9 Agustus 2022 | 10:04 WIB

SUARAKARYA.ID: Lirik lagu yang berjulul jang adalah lagu sunda yang di ciptakan oleh Oon B.

Lagu ini bermakna tentang pesan kehidupan untuk memberikah nasihat dan pesan untuk seorang anak.

Jang, hirup téh teu gampang
Teu cukup ku dipikiran
Bari kudu dilakonan
Jang, jalan kahirupan
Henteu sapanjangna datar
Aya mudun jeung tanjakan

Baca Juga: Lirik Zona Nyaman karya Fourtwnty

Kudu sabar dina kurang
Ulah nepak dada beunghar
Salawasna kudu syukur
Éling ka nu Maha Agung
Kadé hidep bisi kufur

Jang, cing jadi jalma hadé
Cing jadi jalma gedé
Beunghar harta, jembar haté
Jang, hidep cing ngajalma
Turut paréntah agama
Ulah jauh ti ulama

Nyobat sareng ahli tobat
Galib sareng para kiyai
Hirup keuna ku owah gingsir
Ngarah aya anu ngageuing
Mangsa léngkah ninggang salah

Baca Juga: Lirik Lagu Runtuh Feby Putri dan Fiersa Besari

Cing pinter tur bener
Cing jujur tong bohong
Ulah nganyerikeun batur
Ngarah hirup loba dulur

Raksa ucap lampah
Tékad jeung tabéat
Ngarah pinanggih bagja
Salamet dunya akhérat
Jang, jang, cing jadi jalma soléh

Jang, cing jadi jalma hadé
Cing jadi jalma gedé
Beunghar harta, jembar haté
Jang, hidep cing ngajalma
Turut paréntah agama
Ulah jauh ti ulama

Baca Juga: Lirik Lagu Merasa Indah Tiara Andini

Nyobat sareng ahli tobat
Galib sareng para kiyai
Hirup keuna ku owah gingsir
Ngarah aya anu ngageuing
Mangsa léngkah ninggang salah

Cing pinter tur bener
Cing jujur tong bohong
Ulah nganyerikeun batur
Ngarah hirup loba dulur

Raksa ucap lampah
Tékad jeung tabéat
Ngarah pinanggih bagja
Salamet dunya akhérat
Jang, jang, cing jadi jalma soléh

Cing pinter tur bener
Cing jujur tong bohong
Ulah nganyerikeun batur
Ngarah hirup loba dulur

Jang, jang, hidep cing soléh

Editor: Dimas Anugerah Wicaksono

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Lirik Lagu Happier Olivia Rodrigo

Senin, 26 September 2022 | 11:34 WIB

Lirik Lagu Kesucian Ati Vita Alvia

Senin, 26 September 2022 | 10:58 WIB

Lirik Lagu GhostJustin Bieber

Senin, 26 September 2022 | 10:33 WIB

Lirik Lagu Bebaskan Diriku Armada

Senin, 26 September 2022 | 09:55 WIB

Lirik Lagu Know me Gemini Terjemahan Indonesia

Senin, 26 September 2022 | 09:08 WIB

Lirik Lagu Kutang Barendo dan Artinya - Ratu Kumbang

Rabu, 21 September 2022 | 18:31 WIB

Lirik dan Chord Gitar Lagu Tabir Kepalsuan - Rhoma Irama

Selasa, 20 September 2022 | 12:00 WIB
X