• Minggu, 3 Juli 2022

Lirik Lagu Tak Sawang-sawang Kowe Ganteng Tenan

- Jumat, 24 Juni 2022 | 08:41 WIB

Inilah Lirik dan Arti Lagu Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan yang Viral, 'Ngamen 5' oleh Eny Sagita. Lagu yang di viralkan oleh nella kharisma ini ramai dibincangkan di Tiktok.

 

Lirik lagu 'Ngamen 5' - Eny Sagita

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan ning lesehan
Wonge ganteng nganggo klambi abang
 
Yen ra kleru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu (susu)

Saiki aku nembe ngerasakno
Pacaran karo wong Kertosono
Gantenge koyok Arjuno
Esemane koyok Raden Gatotkoco
 
 
Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan (pret!)
 
Cah ganteng, ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen ning prapatan
Njaluk hape mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan
 
Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan (asoy, hi-hi)
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan ning lesehan
 
Wonge ganteng nganggo klambi abang
 
Yen ra kleru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu (susu)
 
Saiki aku nembe ngerasakno
Kenalan karo wong Kertosono
Gantenge koyok Arjuno
Esemane koyok Raden Gatotkoco
 
Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan (pret!)
 
 
Cah ganteng, ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen ning prapatan
Njaluk hape mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan
 
Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan (asoy, hi-hi)
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan ning lesehan
Wonge ganteng nganggo klambi abang
 
Yen ra kleru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu (susu)
 
Saiki aku nembe ngerasakno (ayo, mas)
Pacaran karo wong Kertosono
Gantenge koyok Arjuno
Esemane koyok Raden Gatotkoco
 
Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan (pret!)
 
Cah ganteng, ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen ning prapatan
Njaluk hape mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan

Angger gelem ora mangan sangang wulan
Ja-ja-ja-ja-jia-ha-ha, hee...

 

Editor: Dimas Anugerah Wicaksono

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Cinta Luar Biasa lirik - Andmesh Kamaleng

Sabtu, 2 Juli 2022 | 11:53 WIB

Lirik Lagu Kopi Dangdut - Fahmi Shahab

Sabtu, 2 Juli 2022 | 11:39 WIB

Treat You Better Lagu Shawn Mendes

Jumat, 1 Juli 2022 | 09:40 WIB

Lirik Lagu Rumah Singgah Lagu Fabio Asher

Jumat, 1 Juli 2022 | 09:31 WIB

Aku Pasti Kembali Lagu Pasto Lirik Lagu

Kamis, 30 Juni 2022 | 09:06 WIB

Lirik Lagu Sudah Tak Cinta Ziell Ferdian

Kamis, 30 Juni 2022 | 08:47 WIB

Umbrella Lagu Rihanna

Rabu, 29 Juni 2022 | 08:52 WIB

Lirik Lagu Left & Right Seventeen

Rabu, 29 Juni 2022 | 08:40 WIB

Jadikan Aku Pacarmu Lagu Sheila on 7

Selasa, 28 Juni 2022 | 08:35 WIB

Tak Ingin Usai Lagu Keisya Levronka

Selasa, 28 Juni 2022 | 08:10 WIB

Orang Yang Sama Lagu Virgoun

Senin, 27 Juni 2022 | 09:31 WIB

lirik Lagu Angin Datang Kasih Kabar

Sabtu, 25 Juni 2022 | 08:04 WIB
X